Hører du ikke på podcaster ennå, da går du glipp av noe. Her har du 3 podcaster du må høre på i dag!

Podcast anbefalinger

Podcaster har det i det siste blitt mer og mer populære, kanskje takket være mye omtalte Serial (ikke hørt det, over hyped?). For rundt to år siden startet jeg selv å høre på podcaster uten om Radioresepsjonen og har nå helt byttet ut musikk med podcaster eller lydbøker. Bye bye Spotify Premium.

Jeg bruker podcaster både for underholding og læring. Jeg hører på podcaster på vei til skolen, når jeg løper eller går en tur. Jeg hører sjelden en episode i en setting, å ja. Det er noe av det jeg liker med podcaster. Det er ikke noe problem å stoppe underveis for å så fortsette senere eller spole tilbake hvis det var noe du ikke fikk med deg.

Derfor tenkte jeg at jeg nå skulle dele 3 podcaster med deg, som jeg mener du burde høre på i dag.

1. The Tim Ferris Show

The Tim Ferris Show

Tim Ferris beskriver seg selv som en menneskelig prøvekanin, itilegg er han en suksessfull investor og forfatter. Podcasten er som regel på førsteplass i business kategorien på iTunes og er stadig vekk #1 totalt også.  I The Tim Ferris Show som kommer ut med en episode i uken snakker han med de beste av de beste i verden på det de driver med. Temaene varrier, her får du alt fra sjakkmestre til FBI agenter til biologer til Arnold Schwarznegger. Altså noe for alle og en hver.

Spesielt anbefalte episoder:

Tools and Tricks from the #30 Employee at Facebook 

Ep 52: Ed Cooke, Grandmaster of Memory 

How a Computer Hacker Optimizes Online Dating, Opens Locked Cars, and Hijack Drones 

2. The James Altucher Show

James Altucher Show

James Altucher er en suksesfull investor, forfatter og blogger. Han har tapt alt han har tjent, vunnet det tilbake, for å så tape alt og vinne det tilbake nok engang. Gjestene han har på podcasten sin er somregel knyttet til entreprenørskap, invisteringer og helse. Noe som er med på å forme en spennende bukett av gjester.  James Altucher er ikke redd for å si det han mener og motsier gjerne sine gjester og han har ikke noe imot å grave i teamer som kan være ubehagelig.
Spesielt anbefalte episoder:

Ep 108 – Ryan Holiday Shares His Keys to Success

Ep 86 Seth Godin, its Your Turn, Now What? 

Ep 112 Scott Adams on How To Go Viral 

 

3. The Rich Roll Podcast

Rich Roll

Rich Roll er kåret til “worlds fittest man” og har gått fra å være alkoholiker og junkfood addict til å bli triathlet og veganer. Podcasten hans handler i stor grad om å få frem sitt beste jeg. For å svare på dette formålet intervjuer Rich munker, filmskapere, ernæringseksperter og andre idrettsutøvere.  Noen av intervjuene kan være litt edgy, mens andre er lune og lett aksepterbare. Absolutt vært et lytt.

 

Spesielt anbefalte episoder:

 

Casey Neistats Absolute Disregard For Failure 

Badwater – What its like to run 135 miles across the desert

Dean Karnazes TO STRUGGLE IS TO BE ALIVE

 

Honest mentions

Her har du et par podcaster du burde sjekke ut, men som ikke kom helt med på min topp tre liste:

Norske Informasjons Rådgivere 
Social Media Marketing Podcast 
Alex og Fridtjofs podcast 

Alle podcastene som det er skrevet om i dette innlegget finner du både på iTunes (for iphone, pc, mac) og på Sticher (for android).

Hvilke podcaster hører du på?