Nå kommer swipen fra Tider til Instagram.

Instagram har lansert en ny funksjon som lar deg laste opp flere bilder, altså bilde set, eller en “carusel” som de selv kaller det. Eneste minuset med denne nye funksjonen er at du ikke får tilgang til den, med mindre du er på Instagram som bedrift (og utvalgt av Instagram da, hehe).

Et problem med Instagram for mange er at det kan være problematisk å få brukeren over på nettsiden din, da det ikke fungerer å poste linker noe annet sted enn i bioen på Instagram profilen din. Dette blir nå forandret på. Nå får man muligheten til å legge inn en CTA link under det siste bildet i sliden. Se hvordan det hele fungerer under her i videoen:

Instagram har vært veldig forsiktig med å rulle ut reklameprodukter og det fremstår som de samarbeider tett med alle sine annonsører for å forsikre seg om at det er kvalitetsinnhold som skapes.  Det blir derfor spennende å se om denne funksjonen faktisk kommer til å bli tilgjengelig for bedrifter flest.

Jeg synes det er en spennende funksjon med mange muligheter og håper Instagram løsner om på jerngrepet sitt og slipper flere annonsører på banen. Så gjenstår det bare å se hvor lang tid markedsførere bruker på å ødelegge den 🙂

God kveld!