Growth Hacker Marketing av Ryan Holiday

Lyst til å vite hemmeligheten til Dropbox, Facebook, AirBnb og Twitter for å nevne noen? De er en ny generasjon av firmaer vært millioner av kroner og har ikke brukt en krone på tradisjonell markedsføring. 

Growth hacker marketing

Jeg er en stor fan av Ryan Holiday og må si jeg virkelig likte hans forrige bok ” Trust Me, I’m Lying: Confessions of a Media Manipulator.  Til vanlig er Ryan Holiday VP of marketing hos American Apparel og det er her hele boken starter.   En dag leser han en avis artikkel på jobb om hvordan tradisjonelle markedsførere bare kan henge hatten på hyllen fordi jobbene deres forsvinner snart.. De neste markedsførerene er ikke selgere, men kodere og ingeniør. Fremtiden er “growth hacking”.

Boken gir deg en kort og konsis innføring i hva growth hacking er og hvordan du selv man impletere tankegangen rundt growth hacking i din egen ide/bedrift/whatever. Du møter nye eksempler på growth hacking gone right på så godt som hver eneste side. Growth Hacker Marketing er ingen grunnlegende innføring i growth hacking men en god teaser for hele konseptet.  Man sitter igjen med lysten til å bare lese mer.

“Isolating who your customers are, figuring out their needs, designing a product that will blow their minds-these are marketing decisions, not just development and design choices” – Ryan Holiday

En absolutt anbefaling og en øyeåpner for alle som er stuck i det gode gamle. Boken finnes kun som ebok og fåes på Amazon for 2.99$ .

Dette var også min første erfaring med å lese lenger ebøker på pc og må si erfaringen var overaskende god. Fremdeles ikke det samme som å sitte med en bok i hånden men Kindels reader til Mac er veldig lett å tilpasse egende behov og kan anbefales.

Ha en god søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *